Puslapiai

2013 m. balandžio 9 d., antradienis

Kanapių lapų ir žiedynų sultys - galingas vaistas žmonijai



Pasaulyje vis plačiau ir garsiau sklinda informacija apie nepaprastas kanapės gydančiąsias savybes. Kanapė - augalas, kurį Kūrėjas tikriausiai sutvėrė žmogui išgyventi: tai ir maistas, ir rūbas, ir statybinė medžiaga, ir vaistas. Ne veltui kanapė auginama tūkstantmečiais, žmonės ją augino ir sėkmingai vartojo savo reikmėms. Tol, kol grupės žmonių, suinteresuotų savo pelnais (farmacininkai, medienos perdirbėjai, medvilnės augintojai, naftos magnatai) įtikino politikus, jog kanapė - baisus narkotikas, ir jį būtina uždrausti. Kaipgi nesistengs verslo lobistai palaikyti draudimo, jei kanapė išgydo sunkiausias ligas (smūgis farmacijos pramonei), jei iš kanapės pagaminama 4 kartus daugiau popieriaus, nei iš medienos (smūgis medienos pramonei), jei iš kanapės pagaminamas geresnės kokybės audinys, nei medvilninis, o kanapei auginti beveik nereikia nei trąšų, nei herbicidų (smūgis medvilnės augintojams, trąšų gamintojams), iš kanapės galima gaminti biodyzeliną (smūgis naftininkams). Per spaudą, radiją, televiziją pasipylė propaganda, kuri netrukus taip praplovė mums smegenis, kad mes ir įtikėjom... Prieš keletą dešimtmečių kanapė buvo uždrausta. Daugeliui žmonių kanapė dabar asocijuojasi tik su siaubingu kvaišalu, pražudančiu jas vartojančius žmones. Nes viešoji žiniasklaida, remiama verslo reklamos pinigų, tebevaro savo melagingą propagandą. Sakau melagingą, nes tyrimais ir faktais įrodyta, jog niekur visame pasaulyje dar neužfiksuotas mirties atvejis nuo kanapės vartojimo. Tuo tarpu tūkstančių tūkstančiai žmonių kasmet miršta nuo chemoterapijos, alkoholio, tabako, nuo šalutinio medikamentų poveikio. Ir visa tai legalu!
Nuo kanapės vartojimo neįmanoma mirti. Turbūt reiktų surūkyti per dieną 500 suktinių, kad kažkas nutiktų. Taip galvojant, tai mirti galima ir nuo kavos, ir nuo aspirino. Bet niekas juk negeria po 5 kibirus kavos arba po 500 tablečių...
Nuotrauka

Kanapę žmonės vartojo tūkstantmečiais, ir niekad niekam neatėjo į galvą, kad tai kažkas nuodingo. Lietuvoj visada žmonės augino kanapes, vartojo maistui sėklas - ir niekam net į galvą neatėjo, kad tai kažkoks narkotikas. Pluoštinė kanapė, kuri pas mus buvo paplitusi, beveik neturi THK - medžiagos, kuri sukelia atsipalaidavimo, linksmumo pojūtį. O marichuana (pluoštinės kanapės sesė), kurią žmonės rūko, turi šios medžiagos apie 15%.  Tačiau ar tai, kad kanapės, galinčios išgydyti ar bent palengvinti tokias sunkias ligas, kaip smegenų, krūties augliai, epilepsija, išsėtinė sklerozė, depresija, Parkinsonas turi vieną vienintelį ir nemirtiną šalutinį poveikį - linksmumo pojūtį - yra pagrindas ją uždrausti? Ar tai yra pakankama priežastis uždrausti žmonėms galimybę pasveikti?


Nuotrauka
 
 
Čia plačiai nesileisime į kalbas, kokiu būdu kanapė sugeba mus išgydyti, apie tai galima rasti labai daug informacijos internete. Trumpai ir labai supaprastintai :kanapė turi ypatingų medžiagų , kurios tiesiogiai sąveikauja su mūsų smegenų ląstelėm ir padeda smegenims atkurti ir sureguliuoti  teisingą viso mūsų kūno sistemų darbą. Kanapė turi medžiagų, kurios aptinka mūsų organizme vėžines ląsteles ir "liepia" joms susinaikinti. Ši kanapės savybė ypatingai reikšminga, kadangi ji ne tik sunaikina vėžines ląsteles, bet ir užkerta kelią metastazėms. Kanapė turi stiprų raminamąjį ir spazmus atpalaiduojantį poveikį, todėl labai efektyvi kenčiantiems skausmus, sergantiems epilepsija, nervų ligomis.

Nuotrauka



Kaip vartoti kanapę, norint gydytis?
1. Rūkymas (kvėpavimas dūmais). Kaitinant sudžiovintus marichuanos žiedynus, išsiskiria THK medžiaga (linksminanti, atpalaiduojanti). Rūkant po 1-2 suktines per dieną, išgydomas plaučių vėžys, nyksta depresijos požymiai, atsipalaiduoja spazmai, slopsta skausmai. Daugybė tyrimų įrodė, kad rūkant marichuaną, nėra jokio blogo poveikio plaučiams, kaip tai atsitinka rūkant tabaką.  Pluoštinė kanapė rūkant jokio poveikio neduoda, kadangi joje per mažas THK kiekis.

2. Aliejus. Jei sergama rimtai, tai aliejų reikia gaminti tik iš marichuanos, o jei profilaktiškai - tai galima ir iš pluoštinės kanapės.  Aliejus daro stebuklus vėžio gydyme, taip pat ir kitų ligų gydyme.
Aliejų galima pasigaminti namuose (youtube.com rasite video pamokų). Tačiau siūlyčiau pasižiūrėti Riko Simpsono, aliejaus gaminimo profesionalo) svetainę, joje yra išsamus aprašymas.
http://www.simpson-oil.com/
Galima ten ir nusipirkti jau pagaminto aliejaus.

3.Pats priimtiniausias man asmeniškai būdas yra sulčių spaudimas iš kanapės lapų ir žiedynų. Vėlgi - rimtam susirgimui gydyti reikia marichuanos, ne pluoštinės kanapės. Pluoštinėjė kanapėje gydančiųjų medžiagų yra mažesni kiekiai, todėl labiau tinka profilaktikai.
Daržovių, vaisių ir žalumynų sultys yra veiksmingiausias ir greičiausias būdas papildyti savo racioną vitaminais ir mineralais. Kanapių sultys spaudžiamos taip pat, kaip ir visos kitos. Reikia sulčiaspaudės ir šviežių lapų bei žiedynų. Kanapės žiedynuose veikliųjų medžiagų yra daugiau, nei lapuose.
Sultys daugeliui žmonių yra priimtiniau, nei rūkymas. Sultys neturi jokio "vežančio", linksminančio poveikio. Medžiaga, sukelianti tokį pojūtį, išsiskiria tik kaitinant kanapės žaliavą. O geriant žalias, šviežias sultis, tokio poveikio nebus.
Vartojant šviežiai spaustas kanapių sultis, gausime gryno kanabinoido - medžiagos, turinčios nesuskaičiuojamas gydomąsias savybes. Kanabinoidas  yra priešuždegiminė, antibiotinė, priešdepresinė, antipsichozinė, antioksidantinė, raminanti medžiaga, turinti imuninę sistemą reguliuojančių savybių.  Ji netgi stabdo vėžinių ląstelių dauginimąsi.
Dr. William Courtney, daug nuveikęs gydymo kanapėmis srityje, rekomenduoja kasdien išspausti sultis iš 15-20 lapų ir 4-5 cm gabalo žiedyno (lapai patys vertingiausi nuo 70-85 augalo augimo dienos, tada jie būna prikaupę daugiausiai kanabinoido). Išspaudžiam sultis, tada spaudžiam morkų sulčių tiek, kad būtų 1 dalis kanapių sulčių ir 10 dalių morkų sulčių. Morkų sultys atskies kanapių sultis ir skonis nebus toks neskanus.  Padaliname visą šitą kiekį porcijomis ir išgeriame per dieną.

(Medžiaga paimta iš https://mycotopia.net/forums/baked-goods/85414-juicing-fresh-cannabis-60-times-goods-no-high.html)

Pora video apie kanapių gydomąjį poveikį:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qa0nLdVJiIg
http://www.youtube.com/watch?v=B4xejnsLwKE

Pabaigai dar norėčiau pridurti, kad didžiausios pasaulio farmacijos kompanijos neriasi iš kailio, mėgindamos išskirti kanapės gydančiųjų medžiagų formules, jas užpatentuoti ir sukurti cheminius vaistus. Jau pasirodė keletas vaistų rinkoje, atsieit, "kanapinių" (Sativex ir pan.). Bėda ta, kad chemiškai sukurtos formulės neveiksmingos, ir poveikio tokio, kaip iš kanapės augalo, nepavyksta išgauti. Originalas nepasiduoda kopijuojamas! :-)

http://www.gwpharm.com/sativex.aspx
Sativex Banner

52 komentarai:

  1. mano žmona kenčia nuo skydliaukės vėžio, kuris buvo patvirtintas ketvirtą etapą, gydytojas man pasakė, kad ten buvo mažai jie gali padaryti, nes jie neatsakė į gydymą, bet mano brolis teisės atvyko į mūsų gelbėjimo užsisakydami šį kanapių aliejus Rick Simpson medicinos moksliniai tyrimai, kurie sakė jis padeda kai kuriems pacientams kovoti su vėžiu įvairių tipų, todėl mes nusprendėme suteikti jam galimybę, iki šiol mano žmona pagerina puikiai ir šiuo metu jie gali vaikščioti aplink namą visi pagal save . Aš jaučiau jos reikia, aš leidžiu kitiems, kurie kenčia nuo šios ūmios ligos, kad kai jūs turite gerą kanapių aliejus tikrai gali duoti. Teisingas antrą šansą gyvenime Jei esate reikia šio kanapių aliejaus kreipkitės į pagrindą, kad mano brolis ateina su šiuo elektroniniu paštu avarijos: ricksimpsonmedicals@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. mano žmona kenčia nuo skydliaukės vėžio, kuris buvo patvirtintas ketvirtą etapą, gydytojas man pasakė, kad ten buvo mažai jie gali padaryti, nes jie neatsakė į gydymą, bet mano brolis teisės atvyko į mūsų gelbėjimo užsisakydami šį kanapių aliejus Rick Simpson medicinos moksliniai tyrimai, kurie sakė jis padeda kai kuriems pacientams kovoti su vėžiu įvairių tipų, todėl mes nusprendėme suteikti jam galimybę, iki šiol mano žmona pagerina puikiai ir šiuo metu jie gali vaikščioti aplink namą visi pagal save . Aš jaučiau jos reikia, aš leidžiu kitiems, kurie kenčia nuo šios ūmios ligos, kad kai jūs turite gerą kanapių aliejus tikrai gali duoti. Teisingas antrą šansą gyvenime Jei esate reikia šio kanapių aliejaus kreipkitės į pagrindą, kad mano brolis ateina su šiuo elektroniniu paštu avarijos: ricksimpsonmedicals@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. mano žmona kenčia nuo skydliaukės vėžio, kuris buvo patvirtintas ketvirtą etapą, gydytojas man pasakė, kad ten buvo mažai jie gali padaryti, nes jie neatsakė į gydymą, bet mano brolis teisės atvyko į mūsų gelbėjimo užsisakydami šį kanapių aliejus Rick Simpson medicinos moksliniai tyrimai, kurie sakė jis padeda kai kuriems pacientams kovoti su vėžiu įvairių tipų, todėl mes nusprendėme suteikti jam galimybę, iki šiol mano žmona pagerina puikiai ir šiuo metu jie gali vaikščioti aplink namą visi pagal save . Aš jaučiau jos reikia, aš leidžiu kitiems, kurie kenčia nuo šios ūmios ligos, kad kai jūs turite gerą kanapių aliejus tikrai gali duoti. Teisingas antrą šansą gyvenime Jei esate reikia šio kanapių aliejaus kreipkitės į pagrindą, kad mano brolis ateina su šiuo elektroniniu paštu avarijos: ricksimpsonmedicals@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. Rick Simpson ir Phoenix Tears,

    Pirma noriu padėkoti jums už puikų vėžys stebuklingas vaistas vadovas jums liko pasaulyje, vytintu mano krūties vėžiu. Tai tikrai kažkas, aš niekada girdėjote apie prieš.

    Aš po tikslias gaires jums nustatytus man, kai aš gavau vaistus ir turiu dabar sėkmingai laisvas nuo baisios ligos, kad beveik Take My jei jūsų kanapių aliejus jautrumas drastiškai.

    Tai toks palengvėjimas man ir mano šeimai, o aš negaliu laukti, kad pamatytumėte, ką ateitis duoda man.

    Kiekvienas ten susiduria su šia baisia liga, aš patarčiau nepatiria vieni. Rašyti Finiksas Tears Tuo ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com ir gauti savo sprendimą.

    Dėkojame tiek už šį nuostabų galimybe.

    Cindy.

    AtsakytiPanaikinti

  5. Sveiki, noriu padėkoti labai BULUKONA kad išgydyti mano plaučių vėžio gydymo rašybos, man buvo diagnozuota plaučių vėžio maždaug prieš 3 metus, mušti jį vieną kartą ir tada keletą mėnesių vėliau jis grįžo į mano smegenis. Mes darome viską, galbūt, vaistų išmintingas, ir dabar vėžys turėtų būti apsaugota nuo chemoterapijos ir radiacijos. Gydytojas pasakoja apie trumpą laiką gyventi, todėl po kelių paieškos internete, aš atėjau visoje parodymus apie tai, puikus BULUKONA padėti žmonėms gauti ex lover atgal, gauti darbą, skatinimo, su vaikais, kelionės į užsienį, laimėti loterijoje, sūdymo vėžio ir kitų ligų su gera tikslu Dvasios galių, todėl aš nusprendė suteikti jai pabandyti ir susisiekė su juo, dabar aš čia pasidalinti šiame pasaulyje apskritai, kad aš neprarado savo gyvenimą plaučių parodymus vėžio nebėra dėl Didžiosios BULUKONA. Taigi jei jums reikia pagalbos su gauti ex lover atgal, gauti darbą, skatinimo, ant vaikų, kelionės į užsienį, laimėti loterijoje, sūdymo vėžio ir kitų ligų. El. paštas: bulukonasolutiontemple@outlook.com

    AtsakytiPanaikinti
  6. Dr Goko didelį burtininko esate didis žmogus jums įrodyti savo darbą man atkurti džiaugsmą į mano gyvenimą vėl .Po vienerius metus nuo mano santuoka su vyru elgesys tapo taip keista, ir aš nelabai suprantu kas vyksta, jis supakuoti iš namų į kitą moterį aš myliu jį tiek daug, kad aš niekada svajoja prarasti jį, aš pabandyti mano geriausiai įsitikinti, kad mano vyras grįžti į mane, bet visi be jokios naudos, aš verkti ir verkti ieško pagalbos, Aš ją aptarė su mano geriausiu draugu Laura, ir ji žada padėti man. Ji man papasakojo apie vyro vadinamas Dr.Goko, ji man pasakė, kad jis yra labai turtingas ir tikras vyras, kad galima pasitikėti ir nieko dėl meilės klausimus jis negali išspręsti, ir ji man pasakė, kaip jis turi padėti daugybę skaičių žmonių atkurti savo santykius. Buvau tikrai įtikinti, aš greitai susisiekta savo elektroninio pašto adresą dr.gokosspiritualcaster@gmail.com aš paaiškinti visą mano problema su juo, jis man pasakė, kad aš ne nerimauti, kad visi mano problemos bus išspręstos nedelsiant. Jis sakė po 2days mano vyras grįš prie manęs ir pradeda išmaldos, ir tai tikrai atsitiks, kaip jis sakė, man buvo labai nustebinti, tai taip nuostabu. Dievo šlovė mūsų santykiai dabar labai įtemptas ir mes abu gyvena laimingai dar kartą. Jei jums kyla panašią problemą ar daugiau su juo susisiekti dabar dr.gokosspiritualcaster@gmail.com arba pridėti jį kas programa +2348056398964

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aš vis dar nežinau, tinkamus žodžius išreikšti savo dėkingumą Rick Simpson ir jo nuostabią kanapių aliejus, kad išgydyti mano liga. 2014 gegužės, man buvo diagnozuota Melanoma vėžiu, ji paveikė mano oda, žarnyną ir į akis. Aš už gydymą, tačiau veltui, mano šeima patarė Rickas Simpson aliejaus palengvins mano kančias ir galbūt išgydyti me.I nenorėjo pirkti naftą, nes turėjau abejonių mano vėžiu, tačiau po svarstymo apie tai ir daro tyrimus internete Aš pasidavė idėja, o iš tikrųjų tai buvo nuostabus, kanapių aliejus sėkmingai išgydyti mano vėžiu !!! Po trijų months.Now aš gerai ir sveika ... Rickas Simpsonas gali būti pasiektas ricksimpsonmedicalservices@gmail.com.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Mano amiotrofinis šoninis sklerozė (ALS) išgydyti liudijimas, man buvo diagnozuota ALS prieš 3 metus, aš išgyvenau skausmą, sužinodamas, kad niekada nebesuosiu gerai. Aš susisiekiau tiek daug žolių gydytojų šiuo klausimu ir praleido didelę pinigų sumą, bet mano būklė niekada nebuvo geresnė. pasiryžusi atgauti savo gyvenimą atgal, todėl vieną dieną aš mačiau tiek daug komentarų apie ŽEMĖS DOKTORIUS, KURIO PATEIKIMAS dr. MOHAMMEDui, sutaupė daugelio gyvybių nuo ligos su savo vaistažolių medicina, su kuriu susisiekiau su dr. MOHAMMEDu jo el. pašto adresu herbalcure12@gmail.com, mes kalbėjome apie Išdaviau, aš pasakiau jam viską, ką aš persikėliau, ir jis man pasakė, kad nereikės nerimauti, kad viskas bus viskas gerai, todėl jis paruošė vaistažolių preparatą ir išsiųs jį man per DHL pasiuntinį, teikiančią paslaugą, ir pasakojo, kaip jį naudoti, po kelių dienų aš pradeda pastebėti labai didelius pokyčius mano kūne, visi simptomai buvo visiškai pašalinti, nėra raumenų silpnumo ar standumo, aš visiškai gerai, nešluosiu ir galūnių ir liemens raumenų paralyžiumi, jokių sunkumų mano kalba ar sunkumų mano br etilas, nerekomenduojama nuryti, aš esu visiškai sveikas ir gerai, tada aš suprantu, kad šis vaistažolių preparatas iš tiesų veikia, o ne po to, kai praėjus 17 dienų, nuėjau pasitraukti į gydytoją bandymui, tada rezultatas buvo neigiamas, esu laimingiausias žmogus žemė dabar. šis liudijimas yra tikras. iki Dr MOHAMMED, Dievas tave laimina. Jūs taip pat galite susisiekti su juo savo "whatsApp" / skambučio numeriu +2349036036397 arba +22964690913 arba el. paštu herbalcure12@gmail.com, jis turi gydyti, herpes, vėžys, Lupus virusas, dar daug

    AtsakytiPanaikinti
  9. NEGALĖKITE ŠIO, KAI KURIOJE JŪS JŪS PATEIKITE, KAD JUMS REIKIA.
    Puikus liudijimas, kurį turiu pasidalinti su visais vėžiu sergančiais pacientais pasaulyje. 2014 m. Kovo mėn. Mano žmonai buvo diagnozuotas 4-ojo laipsnio pirminis kepenų vėžio atvejis, gydytojas mums pasakė, kad nebuvo daug ką nuveikti, nes auglys buvo 7 coliai, apimantis jo apatinę skilties dalį ir taip pat plisti į jo limfmazgius. Mes nusprendėme eiti namo ir paskambinti Hospice, kuri mums davė morfiją dėl skausmo, Edas nekentė morfino, kuris sukėlė vėmimą ir taip pat paveikė jos protą. Praėjus vienai savaitei namuose, mes nusprendėme daryti tai, ką padarėme daugelį metų, iš tikrųjų patys. Mes buvome ligoninėje tik 3 dienas su sunkiu skausmu, vėžys užblokavo tulžies lataką, po to mes pasirinkome natūralistinį gydytoją ir neturėjome įprastų gydymo būdų.
    Vieną dieną man atėjo kanapių aliejus, naudojamas vėžio gydymui, ir aš pažiūrėjau, kaip vėžiu sergantis pacientas buvo gydomas kanapių aliejumi. Aš skubiai reikėjo pagalbos, ir susisiekiau su el. Pašto adresu (nova.shospital@gmail.com) norėdamas gauti kanapių aliejų, man buvo pateikta mokomoji instrukcija, kaip ją naudoti. Po to, kai paėmus gramą aliejaus per dieną, per porą savaičių jos skausmas ir patinimas išsivystė, ir su ja atėjo viltis ir gera gyvenimo kokybė, mes padarėme tai be operacijos ar kitokių fizinių skausmų.

    AtsakytiPanaikinti
  10. I never knew cannabis oil was indeed wonderful and very effective in the treatment of cancer. My mother had stage 3c LUNG cancer.The RSO is what cured her and I have to say a word of appreciation to Mr,John Havens MD | Nova Hospital for timely intervention in the live of my mother suffering from LUNGS cancer.As I write this testimony, my mother is so strong and healthy even though she have not completed the total dosage of the cannabis oil and medical consultation opportunity. get in touch with him via email:(nova.shospital@gmail.com) if you are a cancer or anyone close to you so you can get more details.Thanks

    AtsakytiPanaikinti
  11. Hello i am Mary Michael, aš čia, kad spreed šios geros naujienos į visą pasaulį, kaip aš mano vyras meilę atgal. Buvau going crazy, kai mano meilė paliko mane kita mergina praeitą mėnesį, bet kai aš susitikti draugą, kad įvesti mane į DrIgbinovia Didžiosios Messenger, aš papasakojo savo problemą DrIgbinovia apie tai, kaip mano vyras paliko mane, ir taip pat, kaip man reikia gauti darbą labai didelė kompanija. Jis tik man pasakė, kad aš atėjau į tinkamą vietą buvo man bus gauti mano širdis noras be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką man reikia padaryti, po to, kai buvo padaryta, per ateinančius 2 dienas, mano meilė pakvietė mane į telefoną ir buvo sakydamas atsiprašau už gyvenimo mane iki dabar, ir taip pat į kitą savaitę po mano meilė pakvietė mane būti pareiškimo dėl atleidimo , Buvau pašauktas į pokalbį mano norima kompanija buvo man reikia dirbti kaip vadovas. Esu labai laimingas ir priblokšti, kad aš turiu pasakyti, kad tai visame pasaulyje, kaip Drigbinovia padėti man suteikti savo širdies troškimą. Drigbinovia yra visų rašybos ir geros magija natūra specialistas. Jei jums reikia bet kokios rūšies pagalbos susisiekti Drigbinovia šiuo elektroninio pašto adresu: doctorigbinovia93@gmail.com

    Ačiū man vėliau.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Mano žmona kenčia nuo 4-osios pakopos krūties vėžio, metastazių kauluose, gydytojas man pasakė, kad ji gali padaryti mažai, nes ji nereagavo į gydymą, bet mano brolis-in-law atėjo pas mus gelbėti užsakydamas šią kanapių aliejų iš Ricko Simpson fondas, kurį jis sakė, padėjo kai kuriems pacientams kovoti su įvairių tipų vėžiu, todėl nusprendėme suteikti jai galimybę. Iki šiol mano žmona puikiai tobulėja ir šiuo metu ji gali vaikščioti aplink namą. Jaučiausi, kad tai reikalinga, aš leisiu kitiems, kenčiantiems nuo šios ūminės ligos, kad kai turite gerą kanapių aliejų, ji tikrai gali suteikti gerą antrą galimybę gyventi. jei atsitiktų, kad jums reikia šio kanapių aliejaus, galite susisiekti su fondu, kuris teisėtai pateikė mano brolį šiuo adresu: ricksimpsonpharmaceuticals@outlook.com

    AtsakytiPanaikinti
  13. Ar jums reikia pagalbos, kad sugrąžintumėte savo mylėtoją, kuris paliko jus? padėti išspręsti jūsų nevaisingumo problemą ir pastoti? Jei turite sunkumų? Impotencija, gonorėja, STI (lytiniu keliu plintanti infekcija) Insultas ir cukrinis diabetas, fibrozė, Jūsų pinigų grąžinimas iš jūsų skolininkų ir atsisakymo mokėti, darbo skatinimas, astma ir kt. Dr.Obodo gali jums padėti. problemos išnyks amžinai.

    El. Paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk

    WhatsApp: + (234) 8155 42548-1

    AtsakytiPanaikinti

  14.  Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras mane atmetė po trejų (3) vedybų vien dėl to, kad kita moteris jį apkaltino ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną skaitydamas internete pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos keitiklis šiuo adresu gethelp05@gmail.com padėjo moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė kad moteris prakeikė mano vyrą ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 2 dienų turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Ačiū dr. Ilekhojie. Ačiū! „Ilekhojies“ susisiekite su gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  15. Aš tik noriu, kad visas pasaulis žinotų apie šį burtų tatuiruotę, su kuria susipažinau prieš kurį laiką, negaliu pasakyti visko, ką jis padarė dėl manęs. mano žmona paliko mane prieš 3 metus, liko su vaikais. Aš naršiau internete, kai internete sutikau šio nuostabaus vyro parodymus. Nusprendžiau pabandyti ir mano žmona vėl palaiko mane ir mes vėl laimingai vedę, nes to per daug. rašyti viską, ką galiu pasakyti, labai ačiū, esu labai laimingas. Ir jis patikino mane, kad daro daug rašybos, įskaitant

    Meilės burtai
    Galios burtai
    Sėkmės burtas
    Ligos rašyba
    Nėštumo burtai
    Santuokos burtai
    Darbo rašyba
    Apsaugos burtai
    Laimėkite teismo bylą
    Laimės rašyba ir kt.

      jums reikia jo pagalbos DIDŽIAUSIUI dr. Ilekhojie susisiekite su juo šiuo el. pašto adresu (gethelp05@gmail.com) arba pridėkite jį žiniatinklyje +2348147400259 ir aptarkite su juo jūsų problemą. Jis yra geras žmogus ir aš jam amžinai būsiu dėkingas. dėkoju.

    AtsakytiPanaikinti
  16. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką dr. Ilekhojie padarė mano gyvenimui. jo burtai yra tokie puikūs ir greiti, aš niekada nesu mačiusi tokio naudingo vyro, kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo ant veido žmonių, kalbinčių apie jo puikų rašybos darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis atsakė nedelsdamas ir paklausk apie mano problemą, aš jam paaiškinau su ašaromis, jis liepė man susisiekti su juo, aš neturėčiau jaudintis, mano vyras grįš pas mane, kiek aš vis dar myliu jį, buvau nustebęs. Iškart paklausiu, kaip susigrąžinti savo vyrą, jis man davė instrukcijas ir paprašė jo vardo bei nuotraukos, kurios iškart paklusiu ir seku. Jis pažadės man, kad dvi dienas vyras paskambins manimi patikėti savo darbu, sąžiningai kalbėdamas mano vyras paskambino, bet praleidžiu jo skambučius, buvau tokia laiminga. Jis pažada man, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl sugrįžo padedama dr. Ilekhojie, sugrąžino mano vyrą, kai jis mane paliko kitai moteriai kitoje valstybėje, žinote, kaip jaučiasi, kai praleidi savo mylimą vyrą dėl kitos moters, darai bet ką, kad jį gautum atgal. šiandien žadu pasidalyti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu tokia laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, nekreipkite dėmesio. Ačiū dr. Ilekhojie, „KONTAKTAI el. Paštu gethelp05 @ gmail.com„, taip pat galite jam paskambinti arba pridėti jį, kas yra programoje: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti

  17. Laba diena visiems, noriu pasidalinti turima patirtimi su dr. Ajayi. Jis yra labai galingas žmogus, kurį palaimino jo priekinis tėvas padėti žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų. Aš išgyvenu blogesnį savo gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, paklausiau jo, kur suklydau, tačiau jis man nieko neatsakė, o jis išsikraustė iš namų. Tai buvo tikrai įtempta, todėl laukiu pagalbos, kai sutikau dr. Ajayi burtininkas internete, po tam tikrų konsultacijų paaiškinau jam savo būklę ir sužinojau, kad mano vyras dirba su sekretoriumi darbe ir jis yra prižiūrimas jos, o didysis rašybos rašytojas man pasakė, ką reikia padaryti, ir aš laikiausi jo nurodymų, šiandien aš Aš didžiuojuosi moterimi, sakydama, kad mano vyras yra namuose su manimi, ir mes tikimės, kad mūsų antrasis vaikas bus dėkingas rašytojui Ajayi, jei jums reikia rašybos keitiklio pagalbos iškilus bet kokioms problemoms. tinkamas asmuo, norintiems tobulo ir tikroviško gyvenimo aprašymo lt. Susisiekite su jo „Viber“ ar „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  18. Yra žmogus, kuriuo pasitikiu ir jis daro stebuklus burtais, jo vardas DR WALE. prieš devynerius metus jis savo burtais išgelbėjo mano santuoką. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų ir tai buvo labai gėdinga, gėdinga ir skaudu, aš pradėjau ieškoti pagalbos internete, kai pamačiau įvairius liudijimus, kuriuose žmonės vertino DR WALE už tai, kad padėjo atkurti santykius, todėl susisiekiau su juo per WhatsApp: +2347054019402 padėti, o jis atsakė ir pažadėjo savo burtais padėti man atkurti santuoką. Aš padariau taip, kaip jis man nurodė, o po kelių dienų mano vyras grįžo klūpėdamas maldaudamas jam atleisti ir priimti jį atgal. Jis atšaukė skyrybas, Jau devyneri metai ir mes vis dar laimingai susituokę. Aš ir toliau vertinsiu DR WALE, nes jis yra Dievas Žemėje. Jis taip pat gali jums padėti. Susisiekite su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  19. Noriu visiems čia papasakoti, kaip DR WALE pakeitė mano likimą. Beveik penkiolika metų dirbau pardavėja automobilių įmonėje ir vos gavau komisinio atlyginimo už sąskaitas, o tam tikras kolega pirko namus. Buvau sutrikęs dėl jos, nes visi pavydėjo, kiek komisinių ji uždirbo. Nesupratau, kas yra negerai, nes buvau geras savo darbe ir nebuvo nieko papildomo, dėl ko ji darė ją kitokia, ir beveik penkerius metus negalėjau sukaupti drąsos jai išreikšti save. Vieną dieną, kai ji mane vežiojo, paprašiau jos duoti patarimų ir nusprendžiau iš jos mokytis, bet ji pasakė, kad aš geriau dirbu darbą, todėl mane dar labiau supainiojo, nes, matyt, ji buvo geresnė. Po daugelio pokalbių ji man pranešė apie DR WALE, kuris jai atliko sėkmės burtą, dėl kurio ji tapo išskirtine. Ji davė man savo kontaktą ir paprašė pasikalbėti su juo ir padaryti viską, ko jis paprašys. Praėjo septyni mėnesiai, ir aš ką tik nusipirkau savo pirmąjį namą ir sutaupiau pakankamai pinigų, kad galėčiau išsiųsti savo mergaites dvynes į koledžą. Aš buvau palūžęs ir benamis ir niekada neįsivaizduoju, kad taip greitai turėsiu namą. Ačiū DR WALE. Paprašykite jo pagalbos ir su jo leidimu palieku jo tiesioginį kontaktinį numerį WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. Šiame gyvenime mes visi nusipelnėme būti laimingi savo santuokoje. santuoka skirta geresniam ir blogiausiam laikui, santuoka skirta tam, kad abu tėvai sustiprėtų ir kartu augintų vaikus. to reikia visoms santuokoms. Esu dėkingas už pagalbą, kurią DR WALE suteikė man ir mano vyrui, kad mūsų santuoka žlugo. daugiau apie mūsų vaikus. Kai pradėjau pastebėti jo juokingą elgesį, greitai pasakiau draugui, kuris supažindino mane su DR WALE, tada papasakojau DR WALE apie savo problemas, su kuriomis susiduriu santuokoje. Ar iš ten DR WALE man pasakė viską, ką reikia padaryti, aš padariau viską, ko jis prašė, taip pat sumokėjau už prekes, kurių prašė. Kai dabar rašau šį liudijimą, mano laimė buvo atstatyta, o aš ir mano vyras dabar esame laimingi kartu. Jei esate DR WALE, susisiekite su juo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Niekada nemaniau, kad galiu būti tokia turtinga po to, kai bandžiau susitvarkyti ir pasirūpinti savo šeima, žaidžiau loterijoje, bet niekada nepasisekė laimėti, kol nepamačiau komentarų internete, kaip jis padėjo Laimi daug žmonių, po to aš juo netikėjau, bet vis tiek pabandžiau, parašiau jam žinutę el. paštu po kelių valandų jis atsakė, todėl pasakiau, ko noriu, jis man patikino sėkmę. jis taip pat pasakė man, ką turėčiau daryti, ir aš padariau viską, ko jis iš manęs prašė, po kelių valandų jis davė man laimingus skaičius ir parodė, kur žaisti, todėl aš padariau taip, kaip buvo nurodyta, mano didžiausiai nuostabai laimėjau, €15 000 000 mln. Esu turtingas ir laimingas, ačiū kunigui salamiui už pagalbą, be tavęs esu niekas. Jei jums reikia jo pagalbos, kad laimėtumėte, galite susisiekti su juo el. paštu purenaturalhealer@gmail.com ir WhatsApp +2348143757229

    AtsakytiPanaikinti
  22. Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. neseniai susitaikėm, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis ir tai buvo mūsų abiejų gijimo procesas. Naktinė kumelė, kuri truko beveik 4 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį, abu judame į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu išreikšti, koks esu dėkingas DR WALE už atgaivinimą, tarsi mes pagaliau iš naujo atradome tuos dalykus vienas kitame, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE. jei taip pat turite problemų su židiniu. Susisiekite su DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA el. paštu drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  23. Radau dieviškąjį pagalbininką, kuris yra labai tikras, sąžiningas ir daro tai, ką sako darys, prireikė kelių dienų, kol mano burtai išaiškėjo, o rezultatai nuostabūs... laimina jus, o Dievai saugo jus ir sveiką. . Su daktaro Ilekhojie pagalba susigrąžinau savo buvusįjį. Visą gyvenimą nesu matęs nieko panašaus, jaučiuosi labai laimingas ir patenkintas, priėmiau teisingą sprendimą. Tai taip tikra ir galinga!! Siųsk jam žinutę per Whatsapp tiesiogiai +2348147400259. Jei nori besąlyginės meilės, turi visiškai save atiduoti. Meilė yra įsipareigojimas, o ne jausmas. Žinokite skirtumą. Santykiams reikia rimto įsipareigojimo, kurio dauguma neturi. Santuoka yra dar sunkesnė ir dauguma jų negali susitvarkyti su įsipareigojimais būti ištikimam, ištikimam, atsidavusiam ir atsidavusiam savo sutuoktiniui ir gyvenimui kartu, nes tai yra jūsų prioritetas ir niekas kitas nesvarbu. Susisiekite su daktaru Ilekhojie ir jis išspręs visas jūsų santuokos ar santykių problemas El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  24. Mačiau nuostabų Helmos liudijimą susitaikymo puslapyje apie gerus daktaro Ilechodžie darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimčiau jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burto. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios pagalbos per Whatsapp / Viber: +2348147400259) arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  25. Mieli draugai internete, aš esu Jessica Cross, esu iš Lietuvos, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol man yra neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su savo vyru, dėl kurios išsiskyrėme. Kai jis išsiskyrė su manimi, aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia viduje, mano meilė ir finansinė padėtis pablogėjo, kol mano artima draugė (Angela) papasakojo apie burtininką, kuris jai padėjo tai padaryti. taip pat problema.. Jo vardas yra DR.IBINOBA, todėl aš paskambinau burtininkui ir papasakojau jam savo problemą, tada padariau tai, ko jis manęs prašė, kad trumpai sutrumpinčiau istoriją. Kol dar nesužinojau, kas vyksta, mano vyras man paskambino ir pasakė, kad grįš pas mane vos po 2 dienų, ir aš labai džiaugiuosi, kad jis sugrįžo. Turime du bendrus vaikus ir esame patenkinti savimi. Dėkoju daktarei IBINOBAi už tai, kad išgelbėjote mano santykius ir už tai, kad išgelbėjote ir kitų savuosius. Tęskite savo gerus darbus Dr IBINOBA, Jei norite susisiekti su juo ir paliudyti tokias palaimas kaip aš arba išgyvenate sunkų gyvenimą ir jums reikia pagalbos sprendžiant tokią problemą, galite susisiekti su jo Whatsapp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  26. Puikus daktaras Ilekhojie, apie kurį visi kalbėjo internete, taip pat padėjo man susitaikyti. Jis atkūrė mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano buvusį vaikiną. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 6 mėnesius po to, kai mano vaikinas išsiskyrė su manimi, bet po to, kai internete pamačiau komentarus apie daktarą Ilekhojie, buvau labai skeptiškas, kad su juo susisiekčiau, kaip ir tuo metu. Jis papasakojo, ką man reikia surinkti, jis atliko susitaikymo burtą, o prieš pat jam baigiant, mano vaikinas man paskambino prašydamas atleidimo ir dabar mes laimingi kartu ir laukiamės pirmagimio. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą. Jei jums reikia jo pagalbos, taip pat galite susisiekti su juo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  27. Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti.
    WhatsApp: +2348147400259
    Paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  28. Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  29. Mano vyras išsikraustė iš namų gyventi pas kitą moterį, su kuria susipažino darbe, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame teigiama, kad DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, o aš paėmiau komentare nurodytą DR WALE WhatsApp numerį ir WhatsApp +2347054019402 apie mano problemą ir jis man atsakė ir padėjo susigrąžinti vyrą per dvi dienas, o šiuo metu mano vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su DR WALE dėl pagalbos jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com DR WALE yra tinkamas asmuo, su kuriuo galite susisiekti dėl jūsų santykių ar santuokos problemų, ir jis padės jums susigrąžinti buvusįjį, o aš esu labai malonu liudyti apie jo gerą darbą

    AtsakytiPanaikinti
  30. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir kaip tik Rodiko atveju, mano vyras po dviejų dienų grįžo kitu vyru. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. Susisiekite su dr Ilekhojie šiais kontaktais Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  31. Esu Sandra Hooke iš JAV. Po 7 santuokos metų aš ir mano vyras ginčijomės, kol galiausiai jis mane paliko ir praeitą mėnesį persikėlė į Kaliforniją pas kitą moterį, pajutau, kad mano gyvenimas baigėsi. vaikai manė, kad daugiau niekada nepamatys savo tėvo, aš stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kiekvieną vakarą kankina mano širdį, mano širdis buvo kupina sielvarto ir skausmų, nes aš tikrai mylėjau savo vyrą , Kiekvieną kartą, kai galvoju apie jį ir visada norėčiau, kad jis grįžtų pas mane, aš tikrai nusiminiau ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras ibinoba gali padėti greitai susigrąžinti buvusįjį. , pajutau, kad turėčiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš visa tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą, po 48 valandų, kaip pasakė daktarė ibinoba, man paskambino vyras ir pasakė, kad jis labai pasiilgo manęs ir vaikų, taip nuostabu, kad pasakė, kad kitą dieną grįš namo, wi daug meilės ir džiaugsmo, jis atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santuoka yra stipresnė nei buvo anksčiau, viskas dėka daktarės ibinobos jis toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad daktaras ibinoba yra tikras galingas burtininkas, kurio aš visada melsiu, kad gyventų ilgai, kad padėtų jo vaikams bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia grąžinti savo buvusiąją arba jūsų vyras persikėlė į kitą moteris, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtų raitininku dabar Štai jo kontaktas. Tekstas arba skambinkite dr. ibinobai su {WhatsApp: +2348085240869}, el. paštas: dromionoba12@gmail.com .Labai ačiū dr ibinoba

    AtsakytiPanaikinti
  32. Mano vaikinas pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina, kad išsiskirs, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikusi, kol vienas senas mano draugas nepasakė. Aš apie burtininką internete Dr. Ilekhojie, kuris padeda žmonėms susidoroti su santykių ir santuokos problemomis meilės ir susitaikymo burtais, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisieksiu su juo, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš padariau, jis padėjo man išlieti susitaikymo burtą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti. Dabar jis nustojo bendrauti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktai Whatsapp arba skambinkite +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  33. Sveiki, aš esu Christiana iš Jungtinių Valstijų, perskaičiau keletą liudijimų apie daktarą ibinobą apie tai, kaip jis padėjo žmonėms susigrąžinti savo buvusį asmenį per 48 valandas. Aš tik galvojau, ar tai tiesa, ir nusprendžiau paskambinti moteriai, kuri padarė parodymus ir taip pat numečiau jos numerį, todėl paskambinau jai ir paklausiau jos apie daktarą Ibinobą, ji pasakė, kad daktarė Ibinoba yra patikimas vyras ir yra pasirengęs sugrąžinti mano meilužį už mane, aš buvau tokia laiminga ir šiek tiek palengvėjo, kad meilužis netrukus sugrįš pas mane. Tada nusprendžiau susisiekti su daktaru ibinoba, ką ir padariau, ir prieš galėdamas pasidalinti savo problema, jis man jau papasakojo, ko aš atėjau, jis pasakė, kad viskas bus gerai per 48 valandas, kad mano meilužis bus atgal į mano rankas, jis taip pat pasakė, kad burtų, kad per 48 valandas mano meilužis man paskambins. Taigi aš tikėjausi, kad tikrai prieš 48 valandas man paskambino vyras, kuris paliko mane pastaruosius 2 metus ir pasakė, kad jis atsiprašau ir jis nori mane susigrąžinti, aš buvau laiminga ir pasakiau, kad taip pat noriu jį susigrąžinti, tada nukeliavau į Kanadą pas mane Jis atsiprašė už tai, ką man padarė, dabar jis pasiūlė mane vesti ir mes abu ruošiamės greitai vestuvėms...Viskas dėka puikaus ir geriausio pasaulio burtininko daktaro ibinobos..Taip pat galite pridėkite Dr.ibinoba į whatsApp +2348085240869 arba el. paštu: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  34. Fiind într-o căsnicie proastă de câțiva ani datorită gândului la asta, îmi pierd și locul de muncă, am plâns zi și noapte și aproape am înnebunit. Dar acum m-am întors pe picioare, mulțumesc și DR WALE, care mi-a redat fericirea. După ce am citit despre toate lucrurile bune pe care DR WALE le-a făcut pentru oameni, l-am contactat rapid și i-am spus despre ce se întâmplă. Atunci soțul meu mă bătea mereu fără niciun motiv, se jignește mereu pentru tot ce fac. După ce i-a spus lui DR WALE toate acestea, a făcut o vrajă Voodoo pentru mine și a aflat că soțul meu se vedea cu altcineva în afara căsniciei noastre, acesta este motivul pentru care vine acasă și a căutat greșeli. Dar totul datorită lui DR WALE că acum a restabilit totul din nou la normal. soțul meu mi-a cerut iertare și șeful meu de la locul meu de muncă mi-a cerut să mă întorc la muncă. Îl recomand și pe DR WALE oricui are nevoie de ajutor. WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  35. MANO VYRAS GRĄŽO SU PADĖBA DR. WALE MEILĖS RABABA
    Taip susijaudinęs, kad mano iširusi santuoka atkurta, mano buvęs vyras grįžo po to, kai paliko mane ir mūsų tris vaikus dėl kitos moters. Buvau labai laiminga, kai sutikau DR WALE, kaip jis padėjo daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl kreipiuosi į jį, kad padėtų ir man. taip DR WALE padėjo man sugrąžinti vyrą. Didelis ačiū tau, DR WALE, nes niekada nemaniau, kad mano buvęs Vyras taip greitai sugrįš pas mane su tavo kerais. Tu esi geriausias ir didžiausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia susigrąžinti buvusią meilužę arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverk, susisiekite su DR WALE dabar. Štai jo kontaktas: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  36. MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
    Mano vardas Nikolina Vesic. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, ir mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  37. Susisiekite su sąžiningiausiu ir galingiausiu burtininku, vardu Dr Isikolo, kuris gali jums tikrai padėti.
    Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju gydytojui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo man atkurti namus ir laimę, kurią dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  38. Nuoširdžiai dėkoju Katicai Petkevičiui DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugadintus namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  39. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  40. Sveiki visi, mano vardas Ieva Daumantas. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Buvau traumuotas ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  41. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Aš esu Ana Noreika. Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  42. KAD IEŠKO PATIKIMO RABOS RYTIKIO, KURI PADĖTŲ GRĄŽINTI BUVOJĄ, SUSISIEKITE DR. ISIKOLO.
    Laba diena visiems mano vardas Gabija Egidijus. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Aš buvau emociškai sužlugdytas ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius išgyvenau bėdą ir vis ieškojau pagalbos iš visur, kol sužinojau apie DR ISIKOLO. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paraginti laikytis procedūrų, kad galėtų atkurti meilę tarp manęs ir mano vyro ir taip pat užtikrinti, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas į kitą. Aš įvykdžiau visus reikalavimus ir jis atliko savo darbą. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir viskas dėka DR ISIKOLO. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jam parašyti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  43. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar per: isikolosolutionhome@gmail.com Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  44. IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  45. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Mano vardas yra Ana Noreika, o su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  46. Mano vardas Marija Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  47. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš penkiolika mėnesių ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris buvo pažangus su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. Po darbo su DR WALE, po kelių dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir Nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!!. Jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  48. Man labai įdomu rašyti šį straipsnį, kad žmonės galėtų ieškoti pagalbos nutraukiant santuoką ir santykius. DR WALE sugrąžino mano buvusį vaikiną pas mane, ačiū DR WALE, kad padėjote tiek daug. Tokių santykių padėtis kaip mano, aš buvau skaudėjo iki tos dienos, kai mano teta supažindino mane su DR WALE, kad ji atgavo savo vyrą su galingu meilės burtu, padedant DR WALE. Taigi aš nusiunčiau jam WhatsApp žinutę, papasakodama apie mano problemą, kaip mano vaikinas mane paliko ir apgaudinėjo dėl jos viršininkė darbe aš verkiu visą dieną ir naktį, bet DR WALE man pasakė, kad mano vaikinas sugrįš pas mane per kelias savaites ir man viskas, ką prašė padaryti kitą dieną, buvo kaip sapnas, kai jis man atsiuntė žinutę ir pasakė prašau atleisk man ir priimk mane atgal būtent tai, ko norėjau, dabar esu tokia laiminga, nes vėl esame kartu. nes niekada nemaniau, kad mano buvęs vaikinas taip greitai sugrįš pas mane su tavo kerais. Jūs esate geriausias ir didžiausias pasaulyje DR WALE. Jei išsiskyrėte su buvusiu meilužiu arba jūsų vyras paliko jus ir persikėlė pas kitą moterį, jūs norite pastoti, nebeliūdėkite, susisiekite: WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  49. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  50. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs meilužis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei jūsų santykiai nutrūko ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  51. Kodėl sau skauda galvą, kodėl leisti depresijai suvalgyti, kai galite tiesiog susisiekti su DR WALE, kad jis išspręstų jūsų problemas.
    Ar turite bylą teisme
    Ieško paaukštinimo
    Norite laimėti loterijos jackpot žaidimą
    Jūsų ŽIV/AIDS gali būti išgydytas
    Jus kankina insultas
    Ar sergate vėžiu
    Ar turite mažą spermatozoidų skaičių
    Norite susigrąžinti iširusią santuoką
    Norite susigrąžinti savo buvusį meilužį
    Turite ligą / infekciją, kurią norite išgydyti
    Jums reikia išgydyti Herpes simplex virusą 2 / PCOS
    ir taip toliau ir pan.
    susisiekite su DR WALE šiandien, aš sugrąžinsiu visą jūsų laimę ir vėl padarysiu jus laimingus.
    Susisiekite su DR WALE jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  52. NEBEVERKITE IR IEŠKOKITE MEILĖS RABUČIŲ INTERNETU, NE DAUGIAU IEŠKOKITE SPRENDIMO, DABAR ATGAUKITE SAVO SANTUOKĄ IR SANTYKIUS DABAR, PADĖDAMAS DR WALE

    Viskas prasidėjo praėjusių metų gegužę, kai mano vyras lankėsi Šveicarijoje dėl programos, kuri truko du mėnesius. Kai vyras grįžo namo, pastebėjau kai kuriuos jo charakterio pokyčius mano ir vaikų atžvilgiu. Viskas, ką darau, kad jis būtų laimingas, jis susierzina ir nervina. atsitiktinai, išeina iš namų ir grįžta vėlai. Greičiau jis vėl ieško pašaukimo vienas į Šveicariją, ką aš sutikau, manydamas, kad tai padarys jį laimingą, bet mano didžiausiai nuostabai niekada nežinojau, kad tai mūsų santuokos pabaiga, jei ne DR WALE. santuokos gelbėtojas, Pagarbiai buvau toks sugniuždytas, kai mano septynerių metų vyras paliko mane ir persikėlė į Šveicariją pas kitą moterį. Skausmai buvo tiesiog per dideli, kad galėčiau ištverti, kad nebegalėjau to ištverti. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į internetą, kol sužinojau, kad DR WALE yra tikras reikalas. Išbandžiau viską, ką žinojau, ir su tavo burtais, palaiminimais ir nepaprastomis magiškomis galiomis tu padarei visą darbą man, kurį garantavote teigiamą rezultatą per savaitę, mano buvęs vyras grįžo pas mane ir gailėjosi dėl viso to, ką padarė. Ir dabar mano gyvenimas subalansuotas ir aš vėl laiminga. Ačiū, pone, susisiekiate su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti